Webové stránky jsou lepší než chodit pro zboží do obchodu


Moje kamarádka strašně miluje oblečení a může vám říct, že ona opravdu byla vždycky taková, že nedokázala jít pořád v tom jednom a v tom samém oblečení. Neustále každý den chodila v něčem jiném a já už jsem si připadala jako blázen, protože já jsem se takhle často jako ona neoblíkala. Prostě chodím třikrát týdně v něčem jiném, ale ne každý den jako ona. Kolikrát jsem z toho byla i překvapená, že opravdu má takové krásné kousky na sobě a v duchu jsem si říkala: „Kdepak je asi vzala.“ Samozřejmě u mé kamarádky vždycky vyhrává second hand. Vždycky mi říkala, jak se tam opravdu nejlíp nakupuje.

Psaní

Já jsem se na to popravdě moc ani netvářila, protože nemám moc ráda, když nosím věci po někom a mám radši nové věci a trochu si připlatím. Neustále mě přemlouvala, abych opravdu kolikrát do toho second handu s ní šla. Měla jsem ale k tomu vždycky takový ten odpor. Moje kamarádka mě ujistila, že tam opravdu mají krásné věci, oblečení nesmrdí a vypadá to, že to pomalu ani neměl snad nikdo na sobě. Nakonec mě moje kamarádka přesvědčila a já se rozhodla, že konečně s ní teda poprvé v životě do toho second handu zajdu. Popravdě se přiznám, že jsem byla opravdu velice překvapená, protože opravdu jsem nečekala, kolik krásných věcí a kolik krásných kousků v tom second handu najdu.

Google

Tu cenu, kterou jsem za to oblečení zaplatila, mě opravdu velice překvapila, protože jsem zvyklá platit opravdu vyšší částku a tady jsem si koupila několik oblečení a opravdu jsem byla sama štěstím bez sebe. Nakonec mi moje kamarádka poradila i webové stránky, kde prostě nabízí různé oblečení. Od té doby nakupuji i přes internet přes webové stránky a opravdu se mi velice líbí stránky second handu, protože opravdu jsem si ten obchod velice oblíbila a i přesto, že to oblečení je po někom, tak je naprosto krásné, nezničené a jsem s ním naprosto spokojená.